Ara fa deu anys


Ara fa deu anys un grup de joves de diferents països es van proposar formar una entitat juvenil que contribuís al diàleg intercultural a través de la participació en projectes de mobilitat internacional.
Semblava impossible que aquest petit grup pogués engegar l’acollida de joves que vindrien a Barcelona a fer les seves pràctiques Leonardo; que l’entitat anés creant-se un lloc a la ciutat fins a esdevenir un referent en l’enviament i l’acollida de Servei Voluntari Europeu o que al cap dels anys Nexes començaria a tenir unes fortes arrels al barri del Raval des d’on treballa per enfortir l’associacionisme i la cohesió social.
Els anys han passat i ara seguim sent una petita entitat intercultural que però du a terme grans projectes dels que n’estem orgullosos, com per exemple el projecte de cooperació Zumbí amb col•laboració amb el Moviment Sem Terra del Brazil o la consolidació de la xarxa Globalinks d’entitats d’Àfrica, Amèrica Llatina i Europa que treballen a nivell local per la transformació global.
Ara és el moment de celebrar el trajecte fet i de fer balanç per tal de continuar construint el camí que ens queda per recórrer. T’invitem a compartir amb nosaltres aquest moment, per coneixe’ns i per divertir-te, perquè serà una gran nit on no hi pots faltar!
Hi haurà una nit de festa amb actuacions musicals a partir de les 20h amb els grups Gloria Fuertes, Alfonsina i Los Tandooris, amb ritmes mexicans, boleros, swings jazz, bosanova, rock’n’roll, reggae, pop.
T’esperem divendres 4 de Juny, a partir de les 20h al Centre Cívic Can Deu, Plaça de la Concòrdia, 13 (Metro: Les Corts) per festejar junts!

2 comentaris:

EstheR ha dit...

Ja falta poc!!! Sumem 10 anys més!
Felicitats!!

Voces de los voluntarios ha dit...

Dumela desde les llunyanes terres de Maun!!!!
Unfortunately no podré estar amb vosaltres per compartir aquest moment, però desde la distància ho celebra-re amb una bona copeta de vi!!!!! disfrute-ho tots d'aquest dia !!! això és el començament d'una època de bones collites i de molta feina!!!

Moltes felicitats

Publica un comentari a l'entrada